^ Back to Top

Stolarija Ariš - O nama

O nama

Stolarija Ariš je stolarska radiona - stolarija koja već 28 godina vrlo uspješno proizvodi visoko kvalitetne prozore i vrata od drva. Proizvodimo sve vrste škura, moderna i rustikalna sobna vrata, namještaj od masiva i iverala, krevete, stepenice i ograde, uređenjem interijera, pri čemu se koriste najkvalitetniji materijali boje i lakovi.

U našoj stolarskoj radionici za izradu gotovih proizvoda koristimo pretežito masivno drvo svih vrsta, furniranu ivericu, mediapan i iveral u raznim vrstama dekora i boja, razne vrste stakla.

Nastojimo dizajn i materijale prilagoditi Vašim potrebama kako biste što ugodnije se osjećali u prostorima u kojima svakodnevno boravite, radite ili živite. S našim proizvodima djelujemo na području čitave Istarske županije, Primorsko Goranske županije, Dubrovačke županije i šire.

Našu smo ponudu nedavno obogatili sa ALU - DRVO prozorima i vratima, odnosno proizvodnja prozora od kombiniranih materijala Aluminij - Drvo sa Pvc termičkim mostom. To je jedna od najkvalitetnijih metoda proizvodnje visokokvalitetnih izolacijskih prozora za vaš dom ili poslovni prostor.
Nudimo vam i drvene prozore s alu griljom.
 
Koristimo najkvalitetnije lakove, brtve EPDM. Rješavamo automatiku  po upitu. 2010. godine smo dobili od predsjednika srebrnu plaketu za uspješnog poduzetnika. Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i montaži garantira Vam kvalitetu i trajnost svih proizvoda koje ćemo izraditi za Vas prema Vašim željama i mjerama.